חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניקיות שניצל עוף מטוגנות - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף מגולגל לנקניקיה ניתן למלא ככל העולה על הדעת מדהים בפריכותו ובטעמו
נקניקיות שניצל עוף מטוגנות - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף מגולגל לנקניקיה ניתן למלא ככל העולה על הדעת מדהים בפריכותו ובטעמו
הוראות הכנה
מרכיבים
שלב א'
5 שניצלים עבים יחסית
מלח פלפל
יריעת ניילון נצמד
לשלב ב'
½ חלה בת יום מנוקה מהקרום
½ כפית כמון
½ כפית אבקת שום
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
1. מניחים את נתח החזה בקצה של יריעת נילון בגודל פי 4 מנתח החזה
2. מתבלים במלח ומעט פלפל (אם רוצים למלא זה, הזמן להניח את חומרי המילוי
ניתן להוסיף פרוסות פסטרמה או ממרח תבלינים טריים)
3. מגלגלים את השניצל לצורת גליל. ומגלגלים הניילון הנצמד תוך הידוק הגליל 6 גלגולים
לבסוף מגלגלים את קצוות הגליל כמו סוכריה וקושרים את הקצוות בחוט קשירה
4. עם מים ב70 מעלות (על סף רתיחה) בסיר על אש קטנה מכניסים את הגלילים ל 30
דקות. ומעבירים למקרר ללילה שהות.
למחרת:
5. חותכים את חצי החלה לקוביות ומכניסים למעבד מזון וקוצצים לפרורים גסים ומניחים בצד
6. במעבד מזון או בלנדר מניחים שניצל חתוך לקוביות עם 3 כפות מיונז,כמון,ואבקת שום
וטוחנים לעיסה חלקה
7. פותחים את הניילון מהנקניקיות שנוצרו טובלים בעיסה ומצפים בפרורי הלחם
8. מטגנים בשמן עמוק כ 5 דקות (ניתן לאפות בתנור שחומם ל 250°c עד הזהבה
מכל הכיוונים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון