הוראות הכנה
מרכיבים
שלב א'
5 שניצלים עבים יחסית
מלח פלפל
יריעת ניילון נצמד
לשלב ב'
½ חלה בת יום מנוקה מהקרום
½ כפית כמון
½ כפית אבקת שום
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
1. מניחים את נתח החזה בקצה של יריעת נילון בגודל פי 4 מנתח החזה
2. מתבלים במלח ומעט פלפל (אם רוצים למלא זה, הזמן להניח את חומרי המילוי
ניתן להוסיף פרוסות פסטרמה או ממרח תבלינים טריים)
3. מגלגלים את השניצל לצורת גליל. ומגלגלים הניילון הנצמד תוך הידוק הגליל 6 גלגולים
לבסוף מגלגלים את קצוות הגליל כמו סוכריה וקושרים את הקצוות בחוט קשירה
4. עם מים ב70 מעלות (על סף רתיחה) בסיר על אש קטנה מכניסים את הגלילים ל 30
דקות. ומעבירים למקרר ללילה שהות.
למחרת:
5. חותכים את חצי החלה לקוביות ומכניסים למעבד מזון וקוצצים לפרורים גסים ומניחים בצד
6. במעבד מזון או בלנדר מניחים שניצל חתוך לקוביות עם 3 כפות מיונז,כמון,ואבקת שום
וטוחנים לעיסה חלקה
7. פותחים את הניילון מהנקניקיות שנוצרו טובלים בעיסה ומצפים בפרורי הלחם
8. מטגנים בשמן עמוק כ 5 דקות (ניתן לאפות בתנור שחומם ל 250°c עד הזהבה
מכל הכיוונים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון