חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"נקניק בקר עם רוטב ירוק luganega " מעשה ידי בית - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקר עם רוטב ירוק luganega מתכון יהודי רומאי עתיק: נקניק "הום מייד" שתרצו לאכול נטורל, ולא בתוך סנדביץ'
"נקניק בקר עם רוטב ירוק luganega " מעשה ידי בית - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקר עם רוטב ירוק luganega מתכון יהודי רומאי עתיק: נקניק "הום מייד" שתרצו לאכול נטורל, ולא בתוך סנדביץ'
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
לנקניק בקר:
1 קילו בשר טחון דק
100 גר' חזה אווז מעושן קצוץ דק מאוד
200 גר' בשר שמן
6-8 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס מים קרים
חצי כוס ברנדי
1 כפית מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כפית קינמון
¼ כפית ציפורן כתושה
½ כפית אגוז מוסקט מגורד
½ כפית כוסברה גרוסה
שתי ביצים טרופות
2-3 כפות ברנדי
מים
שמן זית לטיגון
לרוטב ירוק:
4 פילטים של אנשובי מסוננים מהשמן
1 ביצה קשה מקולפת וקצוצה
4 כפות צלפים קצוצים
4 כפות צנוברים מטוגנים וקצוצים
2 שיני שום קצוצות דק
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מיץ מחצי לימון
חצי כוס שמן זית
פלפל שחור
פלפלת חריפה קצוצה דק
מלח
2-3 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
נקניק בקר:
מערבבים היטב את הבשר הטחון, הבשר השמן, חזה האווז המעושן, שיני השום, היין הלבן, המלח, הפלפל השחור, הפלפל השחור הגרוס, הקינמון, הציפורן, אגוז המוסקט, הכוסברה, הביצים, מעט מים והברנדי. מחלקים את התערובת לשלושה או ארבעה חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לנחש ועוטפים כל נחש בניילון נצמד. מקררים עד השימוש (5-6 ימים). לפני השימוש חותכים פרוסות מהנקניק לפי העובי הרצוי, מטגנים בשמן זית 8-10 דקות עד להזהבה. מגישים בליווי רוטב ירוק.
רוטב ירוק:
טוחנים את הצנוברים, האנשובי, הצלפים, שיני השום, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, שמן הזית, הפלפל השחור, הפלפלת החריפה והביצה הקשה. במידה והרוטב יוצא דליל מדי מוסיפים פירורי לחם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: צחי בוקשתתר
שתף את המתכון