חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניק כבד תוצרת בית (כל ילד יכול לעשות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניק כבד תוצרת בית (כל ילד יכול לעשות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם טלה כבד, או בקר חתוך לקוביות
200 גרם בשר טלה/ בקר חתוך לקוביות
300 גרם שומן בקר/טלה קוביות
תבלינים:
3 כפיות מלח
1 כפית סוכר
2 כפיות פלפל
1 כפית אבקת מיורן
2 כפיות אבקת בצל
אופן ההכנה
1. במטחנת בשר עם הקוטר הקטן ביותר מעבירים את הכבד, בשר הטלה והשומן ומערבבים
היטב ומוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב
2. לוקחים את מסת הכבד שנוצרה ומעבירים שוב במטחנה
3. מעבירים לקערה עם כיסוי ניילון למקרר ל 50 דקות.
4. לוקחים ניילון נצמד עבה ומתחילים למלא את התערובת כ 5 ס"מ מקצהו גם בצדדים ומגלגלים במהודק כ 4 סיבובים חותכים את הניילון מגלגלים היטב כל קצה עד מצב לחץ וקושרים את שני קצוותיו . או שלוקחים בד חיתול צפוף וממלאים מגלגלים קושרים קצוות וגם באמצע.
5.בסיר גדול, עם מים לפני רתיחה שיוכלו לכסות את נקניקיות הכבד שניים או שלושה סנטימטרים.מכניסים את הנקניקיות וצלחת הפוכה לשמירת הנקניקיות מתחת למים. כשהמים חוזרים לרתיחה, מנמיכים את האש כך שהמים רק יבעבעו.
6.מבשלים כך במשך שעה ומחצה שעות.
7.מסננים את המים החמים ומיד מקררים אותו בכמות שווה של מי קרח.
כאשר נקניק הכבד מקורר, מעבירים אותו למקרר ללילה.
8.הנקניק יחזיק מעמד במשך שבוע.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון