חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניק/מעי כבש במילוי אורז כבד ולב כבש (Osban)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

Osban הוא נקניק לובי מסורתי, ממולאים בתערובת של אורז ועשבי תיבול, br כמו גם בשר טלה קצוץ, כבד ולב. br
נקניק/מעי כבש במילוי אורז כבד ולב כבש (Osban)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

Osban הוא נקניק לובי מסורתי, ממולאים בתערובת של אורז ועשבי תיבול, br כמו גם בשר טלה קצוץ, כבד ולב. br
הוראות הכנה
מרכיבים
מעי כבשים 5-6 חתיכות, על 30 ס"מ
למילוי:
500 כבד טלה, ולב חתוך לקוביות קטנות
250 גרם של בשר טלה קצוץ דק
1.5 כוסות אורז קצר שטוף, מושרה במים 20 דקות
2 כפות רסק עגבניות
½ כוס שמן זית
2 בינוני קצוץ דק
4 עגבניות קצוצות דק
4 כוסות פטרוזיליה קצוצות דק
3 כוסות קוסברה קצוצות דק
3 בזיליקום טרי קצוץ דק
3 כוסות בצל ירוק
1 כוס נענע קצוצה דק
2 פלפל אדום חריף קצוץ דק
לבישול בסיר:
1 כפית של פלפל שחור, ג'ינג'ר טחון, כורכום, מלח
אופן ההכנה
1.לשטוף את המעיים במים מספר פעמים, לשים אותם בקערה. מפזרים מיץ לימון / חומץ, ולהשאיר למשך 10 דקות, ולאחר מכן לשטוף היטב.
2.בקערה גדולה מערבבים היטב את כל חומרי המילוי יחד.
3. במטחנת בשר עם פיה למילוי נקניקיות משחילים את המעיים ומכניסים את התערובת למטחנה וממלאים את המעיים (לא לדחוס) יש להשאיר מקום להתרחבות של האורז.
(למי שאין פיית מילוי במטחנה להשתמש בבקובוק חצי ליטר של קוקה קולה שתחתיתו הוסרה ואז יש להלביש את המעי על מכסה הבקובוק ואת המילוי בחלל הבקבוק ולמלא)
4. לקשור את המעיים אם חוט שפגט בשני קצותיו. ניתן לגלגלם לגודל נקניקיות אך צריך לקשור באמצעיתם.
5.דוקרים את הנקניקיות עם קיסם להוצאת אוויר באופן יסודי בכדי למנוע את התפוצצות המעיים בבישול
6.מבשלים בסיר גדול עם מים רותחים שיכסו את הנקניקיות מוסיפים מלח 1.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור, 1 כפית גינגר טחון 1 כפית כורכום מביאים לרתיחה, מנמיכים לחום בינוני. מבשלים כשעה.
7. מניחים את הנקניקיות בתנור שחומם מראש או מטגנים במחבת עד להשחמה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון