חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניק פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשעתו פירסמה אודטה דנין את משנתה הסדורה עבור משוגעים על פרג, על איך ו"למה לאכול את הבצק מסביב אם בעצם המטרה היא הפרג?". brמאז יש לי בפריזר תמיד נקניק פרג כזה, שאני פורסת ממנו בקמצנות יתרה פרוסות דקות. בשבילי- זה הממתק האולטימטיבי. brהמקור מאד מתוק לי, ועל כן הפחתתי את כמות הסוכר.
נקניק פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשעתו פירסמה אודטה דנין את משנתה הסדורה עבור משוגעים על פרג, על איך ו"למה לאכול את הבצק מסביב אם בעצם המטרה היא הפרג?". brמאז יש לי בפריזר תמיד נקניק פרג כזה, שאני פורסת ממנו בקמצנות יתרה פרוסות דקות. בשבילי- זה הממתק האולטימטיבי. brהמקור מאד מתוק לי, ועל כן הפחתתי את כמות הסוכר.
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס ורבע חלב.
3/4 כוס סוכר.
100 גרם חמאה
180 גרם דבש.
חצי כקילו פרג טחון טרי ( חייב טרי, אחרת - מר!)
כוס פרורי ביסקוויטים רגילים (פתי בר) שעובדו לדק במעבד מזון.
קליפת לימון מגוררת בפומפיה דקה (לא חובה)
200 גרם אגוזים/צימוקים/ שוקולד - כל אחד לחוד או כולם ביחד (לא חובה, אבל אגוזים מעלים את זה כיתה).
אופן ההכנה
* להרתיח בסיר לא קטן - חלב+סוכר+חמאה + דבש.
* כשנוצרות בועות רתיחה, מוסיפים את הפרג ומבשלים על אש קטנה קטנה
תוך בחישה מתמדת בכף עץ, עד לקבלת מירקם דייסה מאד מאד כבדה.
* מסירים מהאש ושופכים פנימה בבת אחת את פירורי הביסקוויטים, ואת
התוספים שאינם חובה (לימון/אגוזים וכו').
* כשהמסה מעורבבת היטב והצטננה מעט, שופכים שליש על ניילון נצמד שנמתח על השיש ויוצרים נקניק בקוטר של 3 ס"מ. עוטפים היטב גם בצדדים, מגלגלים לצורה יפה ומכניסים לפריזר.
מגיש: גן-עדן
מקור: אודטה משופצר
שתף את המתכון