חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניק פרג של אודטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון למכורים לפרג
נקניק פרג של אודטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון למכורים לפרג
הוראות הכנה
מרכיבים
5 גר’ ביצים
50 מ"ל חלב
90 גר’ אבקת סוכר
מעט גרירת לימון
קורט ונילין
300 גר’ חמאה
3 וחצי כוסות קמח (450 גר’)
10 גר’ שמרית
חומרים למלית פרג:
3 כוסות פרג טחון, טרי
1 כוס סוכר
1 כף דבש
1 ורבע כוסות חלב
חצי חב’ חמאה
גרירת לימון מ-1 פרי
1 ביצה
4 כפות אגוזים קצוצים
2 כפות צימוקים
אופן ההכנה
בעזרת מטרפה ידנית, מערבבים את הביצים, חלב, א. סוכר, גרירת לימון וונילין.
בקערת המיקסר, בעזרת וו גיטרה מערבבים במהירות בינונית את החמאה עד קבלת מירקם פירורי. מוסיפים את החומרים שעורבבו במטרפה הידנית.
מוסיפים את הקמח והשימרית במספר פעמים, וממשיכים בעירבוב עד קבלת בצק אחיד וחלק.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ושומרים ללילה במקרר.
מרדדים כל חלק למלבן בעובי 3-5 מ"מ במידות של 25*35 ס"מ.
מורחים את המלית על 2/3 משטח הפנים של הבצק ומגלגלים לרולדה (גליל).
משאירים מחוץ למקרר למשך מחצית השעה.
מורחים בביצה טרופה ואופים ב-190 מעלות כ-20 דקות.
אופן הכנת המלית:
מרתיחים חלב, סוכר, חמאה, גרירת לימון ודבש.
מסירים מן האש, מוסיפים את הפרג, אגוזים וצימוקים.
נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את הביצה.
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון