חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניק שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניק שוקולד אגוזים שקדים קצוצים קליפות תפוז מסוכרות וחתיכות מרציפן brמדהים והעיקר בעל עמידות של שבוע במקרר או חודש במקפיא
נקניק שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניק שוקולד אגוזים שקדים קצוצים קליפות תפוז מסוכרות וחתיכות מרציפן brמדהים והעיקר בעל עמידות של שבוע במקרר או חודש במקפיא
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לגליל אחד באורך כ 25 ס"מ:
250 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 כפות דבש
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם קליפות תפוז מסוכרות, קצוץ דק
50 גרם אגוזים קלויים, קצוצים דק
200 גרם עוגיות סנדביץ בטעם לימון מרוסקות דק
100 גרם מרציפן חתוך גס
אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולד עם חמאה ודבש במיקרוגל. בוחשים עד לקבלת תערובת
חלקה ומבריקה.
2. מוסיפים שקדים,קליפות תפוז, אגוזים ו-3/4 מכמות העוגיות. מצננים
ומעבירים למקרר למשך שעה-שעתיים עד להתייצבות.
3. מוסיפים את חתיכות המרציפן ומקררים כ 15 דקות נוספות
4. על גבי נייר אפייה מסדרים גליל של התערובת ומגלגלים לצורת נקניק. עוטפים
ומקררים למשך חצי שעה.
5. מוציאים מהמקרר, פותחים את ה"אריזה" ומגלגלים על מצע של פירורי העוגיות
שנותרו.
6.עוטפים בנייר אפייה וברדיד אלומיניום (כדי שהנקניק לא יספוג טעמים
וריחות) ומחזירים למקרר. מקפיאים לפחות שעתיים .
7. פורסים לפרוסות דקות ומגישים לקישוט מומלץ כמה עלי נענע
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון