הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
3 כפות קקאו גדושות
1 כוס סוכר
ליקר או יין מתוק
1 כוס אגזוים קצוצים
1 חבילת קוקוס
1 כוס מים
250 גרם ביסקוויטים "פתי בר" בטעם קפה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות. מוסיפים את האגוזים והקוקוס ומערבבים.
2. מכניסים לסיר קקאו, סוכר ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים תוך ערבוב עד לקבלת קרם אחיד.
3. מערבבים היטב את תערובות השוקולד והביסקוויטים. יוצקים על רדיד ניילון נצמד ויוצרים מעין נקניק. עוטפים בניילון ומקפיאים.
4. להגשה: פורסים את הנקניק ומפזרים מעל מעט קוקוס
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון