חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נשיקות אייריש קופי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשיקות אייריש קופי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לנשיקות:
2 חלבונים
125 ג´ אבקת סוכר
2 כפיות אבקת נס קפה
למילוי:
300 מ"ל שמנת מוקצפת
2 כפות וויסקי
לקישוט:
פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
מערבבים את החלבונים ואבקת הסוכר (מלבד 2 כפות) עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נוספת מערבבים את אבקת הנס קפה ושארית אבקת הסוכר.
מפדרים בצורה אחידה מעל הקציפה ומערבבים בזהירות.
על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה, יוצרים בעזרת שק זילוף או כפית עיגולים שטוחים בקוטר 10-12 ס"מ, עוברים שוב על הקצוות ליצירת מסגרת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך שעה, עד שהם נעשים קריספיים. מקררים מעט.
יוצקים את הוויסקי לתוך השמנת המוקצפת ומערבבים.
ממלאים את הנשיקה בקרם ומפזרים את פצפוצי השוקולד
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון