הוראות הכנה
מרכיבים
8 חלבונים
150 גר' סוכר דמררה
150 ג' אגוזי לזו טחונים דק
6 כפות ריבת חלב מומסת במיקרו (או בבלמרי)
קמצוץ מלח
קמצוץ הל טחון - לא חובה
אופן ההכנה
1. שמים את החלבונים המלח והסוכר (הל חון) בקערת המיקסר. ומקציפים עד
שמתקבל קצף יפהפה ומבריק. מערבבים אליו את האגוזים לתערובת אחידה.
2.שמים סיר על סיר עם אדים ומחממים עד שריבת החלב נמסה (או במיקרו)
3.כשקצף החלבונים התגבש לוקחים כף ומקפלים לתוך הקצף כך 3 כפות ולאחר
מכן את כל ריבת החלב.
4.על תבנית אפיה עם נייר אפיה זולפים עוגיות לפי הגודל הרצוי.
5.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 120 מעלות למשך שעתיים עד שהמרנג
קשיח.
מגיש:
מקור: פיתןח עצמי
שתף את המתכון