חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נשיקות מרנג קרמל של מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשיקות הקרמל המדהימות של "מתוקה"
נשיקות מרנג קרמל של מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשיקות הקרמל המדהימות של "מתוקה"
הוראות הכנה
מרכיבים
8 חלבונים
150 גר' סוכר דמררה
150 ג' אגוזי לזו טחונים דק
6 כפות ריבת חלב מומסת במיקרו (או בבלמרי)
קמצוץ מלח
קמצוץ הל טחון - לא חובה
אופן ההכנה
1. שמים את החלבונים המלח והסוכר (הל חון) בקערת המיקסר. ומקציפים עד
שמתקבל קצף יפהפה ומבריק. מערבבים אליו את האגוזים לתערובת אחידה.
2.שמים סיר על סיר עם אדים ומחממים עד שריבת החלב נמסה (או במיקרו)
3.כשקצף החלבונים התגבש לוקחים כף ומקפלים לתוך הקצף כך 3 כפות ולאחר
מכן את כל ריבת החלב.
4.על תבנית אפיה עם נייר אפיה זולפים עוגיות לפי הגודל הרצוי.
5.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 120 מעלות למשך שעתיים עד שהמרנג
קשיח.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתןח עצמי
שתף את המתכון