הוראות הכנה
מרכיבים
10-חלבונים
1-כוס סוכר
1-כפית מיץ לימון סחוט טרי
200-גרם אגוזי מלך
100-גרם צימוקים כהים
אופן ההכנה
בקערת מערבל להקציף את החלבונים לקצף יציב, להוסיף מיץ לימון ואת הסוכר בהדרגה.
להמשיך להקציף עד שהקצף נוקשה.
להוסיף צימוקים ואגוזים קצוצים גס.
לערבב בעזרת מרית בתנועות סיבוביות לתוך הקצף.
לחמם תנור ל-200 מעלות.
לרפד תבנית שטוחה בנייר אפיה.
למלא כף בתערובת ולהניח בתבנית (להרחיק אחת מהשניה כ5ס"מ),לא לשטח.
לנמיך את הטמפרטורה ל-120 מעלות ולאפות 3 שעות.
לאחסן בכלי יבש.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון