הוראות הכנה
מרכיבים
3 נתחי חזה עוף, מרודדים וחצויים לאורך
3 כפות רוטב טריאקי
1 כפית תבלין לקציצות
2 כפות דבש
½ כוס פרוסות פטריות שמפיניון (טריות או משומרות)
1 כפית אבקת מרק פטריות
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבשול 10% (או כמות שווה של חלב קוקוס במקומה)
אופן ההכנה
להשרות את נתחי חזה העוף ברוטב הטריאקי עם הדבש ותבלין הקציצות לערבב עד שכל הנתחים יכוסו ברוטב.
לחמם בסיר קטן את השמנת (או חלב הקוקוס) ולהוסיף את הפטריות ואבקת מרק הפטריות. לבחוש ולהביא לסף רתיחה (לא להרתיח).
לחמם מחבת פסים לחום גבוה ולצרוב את נתחי העוף המתובלים עד קבלת גוון שחום משני הצדדים..
להעביר לצלחת הגשה ולצקת את הרוטב מעל.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון