חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי סינטה על ירקות אדמה ומרמלדת ג'ינג'ר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי סינטה על ירקות אדמה ומרמלדת ג'ינג'ר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחי סינטה בקר במשקל 300 גרם האחד
3 גזרים בינוניים
4 תפוחי אדמה בינוניים
3 בטטות קטנות
4 תאנים מיובשות
⅓ כוס צימוקים
1 כף טימין קצוץ
1 כף רוזמרין קצוץ
1 כוס יין אדום
1 כף שטוחה פפריקה מרוקאית
⅓ כוס שמן זית
10 שיני שום קלופות
מלח ופלפל
200 גרם זנגביל מגורד בפומפייה
400 גרם סוכר
1 כוס מים
אופן ההכנה
משרים את התאנים והצימוקים כשעה ביין אדום. חותכים את הגזרים, תפוחי האדמה והבטטה ל"סירות" ומערבבים עם יתר חומרים (למעט הזנגביל, הסוכר, המים והסינטה). מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשלושת רבעי השעה.
מחממים במחבת את הסוכר ויוצרים ממנו קרמל בהיר. מוסיפים את הזנגביל והמים על להבה נמוכה עד שהמרקם הופך סמיך. מניחים בצד.
צולים את הבשר בגריל כארבע דקות מכל צד ומניחים בצד. פורסים את הבשר לנתחים דקים בעובי של עד 1 ס"מ.
מניחים במרכז צלחת ההגשה את הירקות. מעליהם את נתחי הסינטה. מפזרים מסביב לצלחת את מרמלדת הזנגביל.
מגיש: dylam
מקור: שף אורי לוי ממסעדת אינגריד
שתף את המתכון