הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות חזה עוף
50 גר' אגוזי פקאן
½ בקבוק רוטב סויה
טבסקו לפי הטעם
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
4 שיני שום כתוש
120 גר' ג'ינג'ר מסוכר (מומלץ .להשיג בחנויות טבע)
½ ראש כרוב
2 גזרים
1 בצל
2 בצל ירוק
1 קופסת תירס גרגירים
4 כפות דבש
4 פלפלים צבעוניים
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חותכים את העוף לרצועות דקות ואת הירקות לרצועות סיניות בצורה אחידה.
2. הכנת הרוטב: מניחים בקערה את הסויה, הג'ינג'ר הקצוץ, הטבסקו, פלפל שחור, דבש ושום (יש לשמור מעט שום בצד לשמן הטיגון). מערבבים היטב ומניחים בצד.
3. מלהיטים בווק מעט שמן בתוספת השום הכתוש ומניחים את העוף. מקפיצים תוך כדי ערבוב.
4. כשהעוף מוכן, מכניסים את הירקות והרוטב, ומקפיצים הכל יחד
מגיש:
מקור: מתכון של מסעדת פאנץ' ליין בתל אביב.
שתף את המתכון