הוראות הכנה
מרכיבים
4 יח חזה עוף חתוכים לרצועות עבות
מלח/פלפל
1 כוס קורנפלור
2 ביצים טרופות קלות
¼ כוס שמן תירס
לרוטב:
¾ כוס סוכר
1/8 כפית מלח
4 כפות קטשופ
½ כוס חומץ אורז
1 כף רוטב סויה
1 כפית אבקת שום
אופן ההכנה
1. בקערה מתבלים את העוף במלח ופלפל.
2. מחלקים את כמות העוף לשתי מנות.
3. טובלים את קוביות העוף בקורנפלור וטובלים בביצה.
4. בווק או מחבת עמוקה מחממיםם את השמן ומזהיבים את קוביות העוף בשתי סבבים. להשחים מכל הצדדים ולהוציא.
5. מניחים על תבנית אפיה בגודל 30X22 ס"מ.
6. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערית ומוזגים בשכבה אחידה על העוף שבתבנית.
7. הופכים את קוביות העוף כך שכולן תהיינה מכוסות ברוטב.
8. מחממים תנור ל 190 מעלות ומכניסים את לאפיה של כשעה תוך כדי שהופכים כל קוביה וקוביה כל 15 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון