חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי עוף בציפוי חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי עוף בציפוי חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יח חזה עוף חתוכים לרצועות עבות
מלח/פלפל
1 כוס קורנפלור
2 ביצים טרופות קלות
¼ כוס שמן תירס
לרוטב:
¾ כוס סוכר
1/8 כפית מלח
4 כפות קטשופ
½ כוס חומץ אורז
1 כף רוטב סויה
1 כפית אבקת שום
אופן ההכנה
1. בקערה מתבלים את העוף במלח ופלפל.
2. מחלקים את כמות העוף לשתי מנות.
3. טובלים את קוביות העוף בקורנפלור וטובלים בביצה.
4. בווק או מחבת עמוקה מחממיםם את השמן ומזהיבים את קוביות העוף בשתי סבבים. להשחים מכל הצדדים ולהוציא.
5. מניחים על תבנית אפיה בגודל 30X22 ס"מ.
6. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערית ומוזגים בשכבה אחידה על העוף שבתבנית.
7. הופכים את קוביות העוף כך שכולן תהיינה מכוסות ברוטב.
8. מחממים תנור ל 190 מעלות ומכניסים את לאפיה של כשעה תוך כדי שהופכים כל קוביה וקוביה כל 15 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון