הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי פרגית
4 יחידות קולרבי קלוף וחתוך בעובי 2 ס"מ
למשרה: 3 כפות שמן זית
2 שיני שום
מיץ מתפוז אחד
פרוסות מתפוז אחד
4 ס"מ שורש זנגביל מגורר
1 כף דבש
עלים משני גבעולי טימין
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל, שומשום
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, יוצקים על הפרגיות ומניחים במקרר לשש שעות לפחות. מסדרים בתבנית את הקולרבי, מניחים מעל את הפרגיות ומפזרים את השומשום מלמעלה. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במצב גריל במשך 25-30 דקות.
מניחים בצלחת הגשה 3 פרוסות קולרבי ומעליהן את הפרגיות ויוצקים מעט מהרוטב שנוצר.
מגיש:
מקור: מכביתון
שתף את המתכון