הוראות הכנה
מרכיבים
קילו נתח קצבים חתוך למלבנים (לרוחב הנתח)
חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות
כוס יין אדום יבש
בצל גדול פרוס לטבעות
2 שיני שום שלמות
3 כפות סוכר
מלח גס
פלפל גרוס
מעט שמן זית
אופן ההכנה
1. מבשלים על אש קטנה את הדלעת עם היין האדום והסוכר - כשהדלעת רכה מוציאים אותה
החוצה למנוחה.
2. מועכים את שיני השום ומוסיפים אותן ואת טבעות הבצל וממשיכים לצמצם את היין עד
שמסמיך. מניחים בצד.
3. על מחבת ברזל לוהטת ומשומנת במעט שמן זית מניחים את נתחי ה"רוטפלש" מתובלים
במלח גס ופלפל וצורבים היטב מכל צד עד לדרגת Medium Well .
4. מוסיפים למחבת את הדלעת, יוצקים מהיין המצומצם ומגישים מיד .
5. מומלץ עם כוס יין אדום משובח.
מגיש:
מקור: poyke
שתף את המתכון