הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח שייטל טרי במשקל ½1 ק"ג
½ ליטר יין אדום חצי יבש
¼ כוס רוטב סויה
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 בצל ירוק קצוץ
מעט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים למעט הבשר. משרים את הבשר בנוזלים למשך הלילה. מניחים את הבשר על משטח העבודה וקושרים אותו על מנת שלא יאבד את צורתו בצליה. מניחים את הבשר בתבנית ומוסיפים את נוזלי המשרה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כארבעים דקות. מקפידים מדי פעם להרטיב את הבשר בנוזלים בעזרת כף. מוציאים מהתנור. מוציאים את הבשר מהתבנית ומניחים על משטח העבודה למנוחה קצרה של כעשר דקות. גוזרים את חוטי הקשירה. פורסים את הבשר ומניחים בצלחת ההגשה מזליפים מעל מעט סויה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון