הוראות הכנה
מרכיבים
פילה בס מדג אחד חתוך דק
½ פלפל אדום חתוך לרצועות
½ פלפל ירוק חתוך לרצועות
½ פלפל צהוב חתוך לרצועות
¼ פלפל צ'ילי חתוך לרצועות
1 בצלצל שאלוט פרוס דק מאד
מעט כוסברה קצוצה
מעט פטרוזיליה קצוצה
מעט נבטי ברוקולי
מיץ מלימון אחד
4 כפות מיץ תפוזים טרי
6 כפות שמן זית
¼ כפית שום כתוש
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל המצרכים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. משהים מספר דקות, מסננים מנוזלי הכבישה ומגישים.
מגיש:
מקור: שף אביבית פריאל-אביחי
שתף את המתכון