הוראות הכנה
מרכיבים
מיץ מ-1 לימון גדול.
2 כפות עירית קצוצה.
1/2 כפית מלח גס.
חצי בצל קצוץ דק.
1 כף בזיליקום קצוץ דק.
1/2 כפית פלפל גרוס.
1-2 כפות שמן זית.
אופן ההכנה
לערבב עם הדג את הכל למעט הלימון ושמן הזית, אפשר לאפסן במקרר, אבל לזכור להוציא 3-4 שעות לפני ההגשה.
בסמוך להגשה עד 1שעה לפני, להוסיף את מיץ הלימון ולערבב היטב ואחר את שמן הזית - ממנו כמה שפחות, שיתן צפוי בלבד ושטעמו לא ישתלט.
מגיש:
מקור: hannanab
שתף את המתכון