חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סהרונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סהרוני חמאה ואזוגים - מעולה!!!
סהרונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סהרוני חמאה ואזוגים - מעולה!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
2 חבילות חמאה של 100 גר' (רכה)
200 גר' שוקולד מריר איכותי
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי קמח לבן רגיל
250 גר' אגוזי לוז (בונדו האגוזים העגולים מקולפים) טחונים דק
150 גר' אבקת סוכר
קונייאק
אופן ההכנה
להפריד את הביצים
להקציף את החלבונים עם כוס וחצי סוכר
בנפרד, לערבב את החמאה עם החלמונים
לגרד שוקולד ולהוסיף לתערובת
את התערובת שמתקבלת להוסיף לקצף מחלבוני הביצים
לערבב באיטיות ולהוסיף בהדרגה את הקמח.
מניחים נייר פרגמנט בתבנית הגדולה של התנור
לשפוך את התערובת לתבנית
מחממים תנור ל 180 מעלות
אופים את העוגע בערך רבע שעה עד שמשחים מעט למעלה.
בעוד העוגה חמה הופכים אותה על השולחן / שיש ומוציאים מייד את נייר הפרגמנט
בזמן שהעוגה נאפית מכינים תערובת של אבקת סוכר
ומוסיפים לה חצי כוס קוניאק (בערך) עד אשר יוצא מרקם סמיך של התערובת.
שופכים מייד את תערובת הקונייאק על העוגה החמה, מחדירים הייטב לתוך העוגה
ומפזרים למעלה את האגוזים הטחונים (לא את כל הכמות)
לאחר כל זה, מתחילים ליצור סהרונים בעזרת כוס קטנה. יוצרים צורה באמצעות חצי העיגול של הכוס לצורת סהרון.
מגיש: רחל_א
מקור:
שתף את המתכון