חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סהרונים ממולאים כמו סנדוויץ טוניסאי (מדהים) Khbeiza
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סהרונים ממולאים כמו סנדוויץ טוניסאי (מדהים) Khbeiza
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
25 גרם שמרים טריים / 2 כפות שמרים יבשים
75 גרם חמאה מומסת או מרגרינה
1.5 כוסות חלב
3.5 כוסות קמח (210 גרם)
2 כפיות מלח
קמצוץ סוכר
מילוי
1 קופסא טונה
4 ביצים קשות מחולקות לשמיניות
2 תפוחי אדמה מבושלים במים חמים ומעוכים עבה
1 כף אריסה או לפי הטעם
1 כף רסק עגבניות
3 לימונים כבושים חתוכים דק דק
1 כוס זיתים (מגולענים קצוצים)
לציפוי -
1 ביצה טרופה
זרעי כמון שחור או זרעי שומשום
אופן ההכנה
1.מפוררים את השמרים לתוך חלב מחומם מעט ומניחים בצד ממיסים את החמאה ומערבבים עם שאר החלב ואז לעזוב כדי להגיע לטמפרטורת החדר.
2.מניחים את הקמח והמלח והסוכר בקערה ומערבבים היטב, מוסיפים את החלב ואת תערובת השמרים.
3.לשים את הבצק עד קבלת בצק רך וחלק, מכסים ומניחים לעלות (בערך חצי שעה).
4.בינתיים מנקזים את הטונה, ומועכים אותו במזלג ומוסיפים את האריסה והרסק ואת הלימונים הכבושים ואת הזיתים הקצוצים
5.בסיר מבשלים את הביצים הקשות ותפוא"ד עד שמתרככים כ 25 דקות. קולפים ומחלקים לקוביות קטנות
6.מחלקים את הבצק לארבעה כדורים שווים מרדדים כל כדור לעיגול, לחתוך ואז לתוך 8 משולשים.
7.מניחים כף מילוי על בבסיס של כל משולש ומעל קמצוץ תפוא"ד וביצה קשה, ומגלגלים לצורת סהרון. מסיס המשולש לקודקודו
8.מניחים את הסהרונים על מגש מרופד בנייר אפייה, להבריש אותם בביצה הטרופה ומפזרים קמצוץ זרעי כמון שחור ומניחים במקום חמים למשך כ 30 דקות.
9. אופים באמצע התנור ב 200 מעלות עד להזהבה, בדרך כלל כ 20-15 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון