חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סהרוני גבינה מתוקים חטיף שנחטף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף גבינה חמוד מתאים לילדים ולאורחים
סהרוני גבינה מתוקים חטיף שנחטף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף גבינה חמוד מתאים לילדים ולאורחים
הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר חבילה גבינה "טוב-טעם" או טובורג
2 כוסות קמח תופח
1 חבילה מרגרינה
קורט מלח
2 כפיות סוכר לטעם
למלית -
1 חבילה גבינה "טוב טעם" או 250 ג"ר טובורג
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (האבקה)
1 שמנת חמוצה או גבינה לבנה 5% לדילול
(הגבינה צריכה להיות די קשה ונוחה למלית).
להמתיק מעט ולהוסיף צימוקים לפי הטעם.
אופן ההכנה
1 בקערה שמים את חומרי הבצק ולשים בצק נעים ומוסיפים במידת הצורך עוד טיפונת קמח.
2. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
3. מקמחים משטח עבודה ומרדדים בעזרת מערוך מערוך.
4. בעזרת כוס רחבה קורצים עיגולים גדולים
5. ממלאים מהגבינה באמצע העיגול ווסוגרים לצורת סהרון.
לסגור היטב ולהדק היטב.
6. לאפות בחום 175 עד שיקבל גוון זהוב ונוטה לחום. (כ 25 דקות)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון