הוראות הכנה
מרכיבים
1- כוס סולת .
חצי כוס קוקוס
1-כוס סוכר.
1- כוס מיץ תפוזים.
4- וחצי כוסות מים /אפשר להמיר את המים והמיץ בחלב .
1- כף תמצית ווניל
קינמון לקישוט.
אופן ההכנה
לסיר רחב להכניס את המים המיץ הסוכר והסולת
ולהביא לרתיחה לערבב כדי שלא יהיו גושים ותוך כדי זה להוסיף את הקוקוס .
להנמיך את האש עד שיתהוו בועות להוריד מהאש לקחת תבניות אישיות
או תבנית בגודל 20/30 להרטיב את התבנית/תבניות לשפוך את זה
לתבנית כשזה יתקרר לחתוך למנות לכסות בנילון נצמד לשמור במקרר עד להגשה .
לפזר מעל קינמון ולהגיש.
בהצלחה ובתאבון titi.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון