הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר טחון
1/2 בצל קצוץ
2 ביצים
2 כפות קטשופ
1 שן שום כתוש
שמיר
מלח /פלפל/פפריקה
2 פרוסות לחם
מקלות קינמון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1.בקערה מערבבים ,ביצים,קטשופ ,מלח ,פלפל ,פפריקה ,שמיר ,שום
2.מוסיפים את הבשר והחלם הסחוט ממים ומערבבים.
3.שופכים קמח על משטח/נייר כסף וקצת מלח ומערבבים (ניתן להוסיף סומסום)
4.מכינים את הקציצה בצורת קבב ומכניסים את המקל קינמון פנימה ומהדקים.
5.מגלגלים בעדינות בקמח.
6.ולמחבת עם קצת שמן זית
מטגנים על כל צד כמה דקות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון