הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי סול גדולים
חלמון מביצה אחת
4 כפות קמח
חמאה לטיגון
2-3 כפות שקדים קלויים וקצוצים
2 כפות מיץ לימון
מלח, פלפל
3 כפות מים
אופן ההכנה
לנקות את הדגים, לנגב במגבת ניר.
לטרוף בקערה את חלמון הביצה עם המים
בצלחת שטוחה לערבב קמח, מלח, פלפל.
לבחבת להמיס את המחאה, לטבול כל דג בבלילת החלמון, לצפות בקמח ולטגן בחמאה על אש בינונית.
לאחר הטיגון מניחים את הדגים על מגבת ניר לספיגת השומן.
בחמאה שנותרה משחימים את השקדים הקצוצים ומערבבים.
אחרי דקה יוצקים את מיץ הלימון על השקדים.
לסדר את הדגים על צלחת הגשה ולפזר עליהם את השקדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון