הוראות הכנה
מרכיבים
ש5 כוסות קמח רגיל
21 כוס שמן
21 1 כוס מים פושרים
21 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים
קורט מלח
50 גרם שמרים [ או שמרית עם משפר אפיה]
אופן ההכנה
לערבב את השמרים עם 21 כוס מים פושרים, ליצור גומה במרכז הקמח ולשפוך את השמרים לגומה, להמתין מספר דקות לטפיחת השמרים ולערבב היטב את כל החומרים, לכסות ולהשהות עד שהבצק יטפח.
אחרי שהבצק טפח פי שניים לפחות, לרדד את הבצק בעזרת מערוך ולפתוח לעלה, לים ריבה על הבצק ולקפל את הבצק לשניים,לחתוך עיגולים בעזרת כוס. עובי העיגול כ - 21 ס"מ.
להטפיח שוב את עיגולי הבצק, כעשרים דקות נוספות.
לטגן בשמן חם ועמוק ולפזר אבקת סוכר.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון