חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ש5 כוסות קמח רגיל
21 כוס שמן
21 1 כוס מים פושרים
21 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים
קורט מלח
50 גרם שמרים [ או שמרית עם משפר אפיה]
אופן ההכנה
לערבב את השמרים עם 21 כוס מים פושרים, ליצור גומה במרכז הקמח ולשפוך את השמרים לגומה, להמתין מספר דקות לטפיחת השמרים ולערבב היטב את כל החומרים, לכסות ולהשהות עד שהבצק יטפח.
אחרי שהבצק טפח פי שניים לפחות, לרדד את הבצק בעזרת מערוך ולפתוח לעלה, לים ריבה על הבצק ולקפל את הבצק לשניים,לחתוך עיגולים בעזרת כוס. עובי העיגול כ - 21 ס"מ.
להטפיח שוב את עיגולי הבצק, כעשרים דקות נוספות.
לטגן בשמן חם ועמוק ולפזר אבקת סוכר.
בתאבון.
מגיש: talol2
מקור:
שתף את המתכון