חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות גבינה אלגנטיות לאירוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיני סופגניות שבגלל גודלן מאוד יפות לאירוח וגם לבית. br brקל לשלוט בכמויות האכילה בגלל הגודל br brוטעמן - נפלא!!!! br brתוסיפו את קלות ההכנה , את אפשרות הערבוב בכף בתוך קערה, את חוסר הצורך בהתפחה - brוהתוצאה - הפיכת המתכון ל "סופגניות הבית" גם אצלכם.
סופגניות גבינה אלגנטיות לאירוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיני סופגניות שבגלל גודלן מאוד יפות לאירוח וגם לבית. br brקל לשלוט בכמויות האכילה בגלל הגודל br brוטעמן - נפלא!!!! br brתוסיפו את קלות ההכנה , את אפשרות הערבוב בכף בתוך קערה, את חוסר הצורך בהתפחה - brוהתוצאה - הפיכת המתכון ל "סופגניות הבית" גם אצלכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 חבילת גבינה 9% או 5%
2 ביצים שלמות
2+1/2 כוסות קמח תופח
7 כפות סוכר
שמן לטיגון ( רצוי קנולה)
ריבה טובה להזרקה ( אני אוהבת תות - גם צבעה האדום משתלב יפה עם אבקת הסוכר)
אבקת סוכר לזרייה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ( אפשר בכף בתוך קערה)
לא להיבהל אם הבצק נראה לכם דביק ביחס לרגיל, כך הוא צריך להיות!
מרדדים, על שטח מקומח, לעלה בעובי של כ-1 ס"מ ( אפשר גם טיפה פחות) ובקוטר של
6ס"מ ( כוסית ליין)
גם את הכוסית בעזרתה קורצים את העיגולים לטבול בקמח לפני כל חיתוך.
ולטגן בשמן עמוק.
להוציא למסננת, להזריק ריבה ולזרות את אבקת הסוכר.
טיפ:
גובה הלהבה ישפיע על תפיחת הסופגנייה בזמן הטיגון. רצוי שתהיה בגובה בינוני ולא נמוך מידי.
אל תקטינו כמות - אומנם מדובר ב-30 , אבל כל 3 או 4 משתוות לגודלה של הסופגנייה הרגילה, והן נחטפות!!!!!!!!
מגיש: שרון שני
מקור:
שתף את המתכון