הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 חבילת גבינה 9% או 5%
2 ביצים שלמות
2+1/2 כוסות קמח תופח
7 כפות סוכר
שמן לטיגון ( רצוי קנולה)
ריבה טובה להזרקה ( אני אוהבת תות - גם צבעה האדום משתלב יפה עם אבקת הסוכר)
אבקת סוכר לזרייה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ( אפשר בכף בתוך קערה)
לא להיבהל אם הבצק נראה לכם דביק ביחס לרגיל, כך הוא צריך להיות!
מרדדים, על שטח מקומח, לעלה בעובי של כ-1 ס"מ ( אפשר גם טיפה פחות) ובקוטר של
6ס"מ ( כוסית ליין)
גם את הכוסית בעזרתה קורצים את העיגולים לטבול בקמח לפני כל חיתוך.
ולטגן בשמן עמוק.
להוציא למסננת, להזריק ריבה ולזרות את אבקת הסוכר.
טיפ:
גובה הלהבה ישפיע על תפיחת הסופגנייה בזמן הטיגון. רצוי שתהיה בגובה בינוני ולא נמוך מידי.
אל תקטינו כמות - אומנם מדובר ב-30 , אבל כל 3 או 4 משתוות לגודלה של הסופגנייה הרגילה, והן נחטפות!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון