חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות טבעוניות אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להצליח למצוא מתכון לחנוכה בלי ייסורי מצפון ולסיים את כל הסיפור בערב אחד. זה הפתיע brכלכך עד שהוחלט לשתף את המתכון.
סופגניות טבעוניות אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להצליח למצוא מתכון לחנוכה בלי ייסורי מצפון ולסיים את כל הסיפור בערב אחד. זה הפתיע brכלכך עד שהוחלט לשתף את המתכון.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי סוסות קמח מלא
1 וחצי כוסות קמח רגיל
4 וחצי מנות שקיות של סוכר לוז
3/4 כוס חלב שקדים
1 וחצי כף שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל
1 שמרית שלמה כולל משפר האפייה
1 כף קוניאק
1/2 כפית מלח.
מילוי: 7 כפות חמוציות או אוכמניות להשרות במים רותחים.
גרידת שוקולד מריר מקצת יותר מחצי חפיסה, וגרידת תפוז אחד.
לשלב הסופי- מעט מייפל טבעי.
אופן ההכנה
בקערה שמים את החומרים היבשים ומערבלים או ממקסרים.
מוסיפים שמרים ומערבלים.
מוסיפים את שמן הקוקוס שרצוי מעט לחמם או מעל אדים או קצת בשמש (לא להמס לחלוטין)
חלב קוקוס,וניל,קוניאק. לשים היטב היטב להכנסת השומן לבצק ובמידת הצורך להוסיף חלב שקדים.
כשכש כדור סביר ויציב, להכניס לקערה,לכסות ב ניילון נצמד ומניחים באיזור חמים לשעה וחצי הטפחה.
בינתיים מוציאים את החמוציות מהשרייה ומצרפים את השוקולד והתפוז ויוצרים תערובת יפה שתמתין בצד.
לאחר שעה וחצי פותחים ולשים שוב את הבצק, יוצרים כדורים לא גדולים ובמרכז כל כדור לשים מילוי ולסגור היטב.
להניח על תבנית עם נייר אפיה במרחק אחד מהשני, מכסים עם מגבת ונותנים עוד 40 דקות להתפחה שנייה.
מחממים תנור ל 170 מעלות לחימום התחתון בתא האפיה!!!
בבוא העת מכניסים את התבנית ואופים בערך 25 דקות כשהצבע מתחיל להיות חום.
כשהן נראות אפויות מוציאים ומניחים על משטח מתאים.
מעל כל סופגניה בעודה חמה מזליפים מעט....מעט!!! מייפל.
מכינים שתיה חמה ומדליקים נרות. תענוג.
מגיש: kransh389
מקור:
שתף את המתכון