חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות ללא שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונים לחג החנוכה ייתקבלו בברכה.
סופגניות ללא שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונים לחג החנוכה ייתקבלו בברכה.
הוראות הכנה
מרכיבים
225 גר' קמח רגיל
1/2 כפית מחוקה סודה לשתיה
1 כפית מחוקה קרם טרטר
קורט קינמון או אגוז מוסקט
30 גרם חמאה או מרגרינה
50 גר' סוכר
1 ביצה טרופה
חלב
שמן לטיגון עמוק
סוכר לגימור
אופן ההכנה
מנפים יחד את הקמח,הסודה לשתיה,קרם הטרטר והקינמון או אגוז מוסקט.
מערבבים עם המרגרינה עד שהתערובת פירורית לחלוטין
מוסיפים את הסוכר ובוחשים
יוצרים גומה ושמים בה את הביצה הטרופה ומעבדים בהדרגה תוך הוספת חלב(במידת הצורך)
לשם יצירת בצק רך.
מחממים את השמן כך שכשמטילים לתוכו קוביית לחם,היא משחימה תוך 60-70 שניות
מחליקים לתוך השמן החם כדוריות קטנות מהתערובת ומטגנים עד להשחמה קלה
יש להפוך אותן שישחימו מכל הכיוונים
מוציאים על מגבת נייר,ומפזרים אבקת סוכר או סוכר
* אפשר ללוש בצק נוקשה יותר,ללוש אותו על משטח מקומח עד שיעלמו הבקיעים
לרדד לעובי1-1.5 ס"מ, לחתוך עיגולים ולטגן.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון