חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות מיני במילוי גבינות בטעמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי סופגניה ממולאים בקוביות גבינה קשה ומטובלים מדהים
סופגניות מיני במילוי גבינות בטעמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי סופגניה ממולאים בקוביות גבינה קשה ומטובלים מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
300 ג"ר גבינות לבחירה - טל העמק או גולן או צפתית או ברינזה או מלוחה
(גבינה קשה) חתוכה לקוביות 1.5 ס"מ
150 גרם קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית קורנפלור
כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1 שן שום כתושה
ביצה
מעט מים
לקישוט ולטעם
2 כפות פטרוזליה קצוצה לקישוט
6 עלי בזיל קצוץ
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל חומרי הבלילה מלבד קוביות הגבינה לבלילה
סמיכה.
2.חותכים את הגבינה לקוביות
3.טובלים קובית גבינה בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקשה
קצת. מוציאים וטובלים שוב בבלילה.
4.מחזירים לשמן הרותח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
כך עושים עם כל הכמות.
***להגשה מעטרים על צלחת פטרוזליה מניחים את
הסופגניות במרכזה ומפזרים מעל בזיל קצוץ מגישים מיד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון