הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
300 ג"ר גבינות לבחירה - טל העמק או גולן או צפתית או ברינזה או מלוחה
(גבינה קשה) חתוכה לקוביות 1.5 ס"מ
150 גרם קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית קורנפלור
כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1 שן שום כתושה
ביצה
מעט מים
לקישוט ולטעם
2 כפות פטרוזליה קצוצה לקישוט
6 עלי בזיל קצוץ
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל חומרי הבלילה מלבד קוביות הגבינה לבלילה
סמיכה.
2.חותכים את הגבינה לקוביות
3.טובלים קובית גבינה בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקשה
קצת. מוציאים וטובלים שוב בבלילה.
4.מחזירים לשמן הרותח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
כך עושים עם כל הכמות.
***להגשה מעטרים על צלחת פטרוזליה מניחים את
הסופגניות במרכזה ומפזרים מעל בזיל קצוץ מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון