הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג קמח רגיל
50 גרם שמרים טריים או 2 כפות שמרים יבשים
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כף קוניאק
4 כוסות מים
1/2 כפית גרד תפוז
שמן לטיגון עמוק
דבש, סוכר או אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה
1.בקערת מיקסר לשים בצק (מאוד דליל) ומניחים להתפחה של שעה וחצי ולשים
שוב.
2.מחממים את השמן (שלא יהיה חם מידי).
3.טובלים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק ועושים בו חור עם האגודל,
יוצרים מעין כעך ומכניסים לשמן החם. מזהיבים משני הצדדים וסופגים
בנייר סופג את עודף השמן.
4.מפזרים סוכר או דבש לפי הטעם.
מגיש:
מקור: השכנה מרגלית
שתף את המתכון