חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות ספינג מרוקאיות קלות להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות הספנג המרוקאי מדהימות ונחטפות מתחת לידיים
סופגניות ספינג מרוקאיות קלות להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות הספנג המרוקאי מדהימות ונחטפות מתחת לידיים
הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג קמח רגיל
50 גרם שמרים טריים או 2 כפות שמרים יבשים
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כף קוניאק
4 כוסות מים
1/2 כפית גרד תפוז
שמן לטיגון עמוק
דבש, סוכר או אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה
1.בקערת מיקסר לשים בצק (מאוד דליל) ומניחים להתפחה של שעה וחצי ולשים
שוב.
2.מחממים את השמן (שלא יהיה חם מידי).
3.טובלים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק ועושים בו חור עם האגודל,
יוצרים מעין כעך ומכניסים לשמן החם. מזהיבים משני הצדדים וסופגים
בנייר סופג את עודף השמן.
4.מפזרים סוכר או דבש לפי הטעם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השכנה מרגלית
שתף את המתכון