חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות עם מלית וציפוי בטעם תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד אחד ממתכוני הסופגניות שניסיתי. טעיםםםםםםם!
סופגניות עם מלית וציפוי בטעם תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד אחד ממתכוני הסופגניות שניסיתי. טעיםםםםםםם!
הוראות הכנה
מרכיבים
-1 כוס חלב חם
- 20 ג"ר שמרים
- ½ כוס סוכר
- 1 כפית מלח
- 2 ביצים
- 60 ג"ר חמאה או מרגרינה מומסת
- 4 כוסות קמח
- 250 גרם ריבת תפוזים
לזיגוג:
- 1 וחצי כוסות אבקת סוכר
- 4 כפות מיץ תפוזים
אופן ההכנה
- במיקסר מערבבים את החלב והשמרים עד המסת השמרים.
- מוסיפים את הסוכר, המלח, הביצים והחמאה.
- מוסיפים את הקמח בהדרגה ולשים כ-10 דקות.
- מכסים במגבת ומשהים להתפחה עד להכפלת נפח הבצק.
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים מעט על מנת להוציא ממנו את האויר.
- יוצרים ממנו כדורים בקוטר של 4-5 ס"מ ומניחים על משטח מקומח ומשהים שוב להתפחה.
- מחממים שמן בסיר גדול.
- מטגנים בין 4-5 כדורים בכל פעם.
- (מומלץ כל שתי דקות ראשונות של הטיגון לכסות את הסיר).
- לטגן משני הצדדים לצבע זהוב ולהניח על נייר סופג.
- כשהסופגניות מצטננות קצת מזריקים לתוכן מעט ריבת תפוזים.
- מערבבים את אבקת הסוכר עם מיץ התפוזים לתערובת לא דלילה מידי.
- מברישים מעל הסופגניות ומגישים.
- ניתן להניח לקישוט על זיגוג הסוכר קליפות תפוז חתוכות.
חג שמח ואופטימי
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון