חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות עם ריבת פלפלים חריפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מעניין האמינו לי
סופגניות עם ריבת פלפלים חריפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מעניין האמינו לי
הוראות הכנה
מרכיבים
700 גר' גבינת צאן רכה – סנט מור
300 גר' קמח לבן
200 גר' קמח תירס
7 גר' שמרים יבשים
1 שן שום כתושה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
1 ביצה
250 סמ"ק מים
שמן (לטיגון עמוק)
לריבת הפלפלים:
3 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לרצועות דקות
1 בצל גדול מקולף וחתוך לרצועות
½ ליטר חומץ בן יין אדום
1 כוס סוכר
קורט פלפל שאטה גרוס
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה
הסופגניות:
לתוך קערה גדולה מפוררים את הגבינה ומוסיפים את הקמח, שמרים, מלח, פלפל, ביצה ומערבבים.מוסיפים ביצה, שום ומים בהדרגה. מערבבים ביד עד לקבלת בצק יציב. נותנים לבצק לנוח למשך 30 דקות.יוצרים מהבצק כדורים קטנים, מטגנים בשמן עמוק עד להזהבת הכדורים מכל הצדדים, מעבירים את הסופגניות המוכנות לנייר סופג. מניחים את הסופגניות על צלחת הגשה ומגישים חם.
ריבת הפלפלים:
בסיר בינוני מבשלים על אש נמוכה את הפלפלים האדומים, בצל, חומץ, סוכר, פלפל שאטה, שיני שום וגינג'ר. לאחר שמתאדים כל הנוזלים ומתקבלת מרקחת סמיכה של פלפלים מצננים, שומרים בצנצנת אטומה.
מגיש: gilai
מקור: שכנה לבנונית
שתף את המתכון