חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות קלאסיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות קלאסיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
שקית "שמרית"
½ כוס סוכר
½ כוס שמן
קליפת לימון מגורדת
3 ביצים
2 כפות ליקר רום או ברנדי
כ- ½ 1 כוסות מים פושרים או חלב
קורט מלח
חומרים למילוי:
ריבה
אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה
לשים את כל החומרים יחד כאשר המלח והשמרית מעורבבים היטב בתוך הקמח לבצק רך ויבש, יש ללוש את הבצק במשך 10 דקות.
משהים את הבצק לתפיחה למשך כשעה. יוצרים מן הבצק 40 כדורים ומניחים אותם אל תבנית משומנת כשאת הכדורים עצמם מורחים בשמן, מכסים בניילון או בניר עד להתפחה של הכדורים.
מטגנים בשמן חם, אך לא חם מאוד עד לקבלת צבע זהוב.
לאחר התקררות הסופגניות ממלאים אותם בריבה וזורים אבקת סוכר מלמעלה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון