הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח [ רצוי להשתמש בקמח החדש עם המשפרים ] [ שטיבל 2 ]
חצי כוס סוכר
50 גרם שמרים טריים
כפית מלח
חצי כוס שמן
2 ביצים
2-3 כוסות מים קרים מאוד
אופן ההכנה
מכניסים את כל המיצרכים למיקסר ולשים עם וו הלישה במהירות איטית כ 4 דקות ואחר כך מגבירים את המהירות ל 7 דקות נוספות
מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה ל20 דקות
יוצרים מהבצק כדורים בגודל קלמנטינה ושוב מתפיחים עד שהכדורים תופחים ב50 אחוז
מחממים שמן לטמפרטורה של 180 מעלות אש בינונית גבוהה
מכניסים את הכדורים לשמן עד שיצופו ולא יגעו אחד בשני
מטגנים כ 3 דקות בכל צד ומעבירים למגבת נייר לספיגת השמן
מפזרים אבקת סוכר ומזרקים את חומרי המילוי [ ריבה ,שוקולד , וכו]
בתאבון
מגיש:
מקור: רולדין
שתף את המתכון