הוראות הכנה
מרכיבים
שנים וחצי כוסות קמח מנופה היטב
2 גבעי גבינה לבנה 9 אחוז
4 ביצים
שליש כוס שמן
חצי שקית אבקת אפיה
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
רבע כפית מלח
חצי כוס סוכר
100 גרם אבקת סוכר
ריבת תות שדה למילוי
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הקמח ,הגבינה ,הביצים ,השמן, אבקת אפיה ,קליפת הלימון
המלח והסוכר ומערבבים היטב לקבלת בצק אחיד
יוצרים מהבצק כ 20 כדורים ומקמחים אותם קלות ע"י גלגולם בקמח
מחממים שמן לטיגון עמוק
מניחים את הכדור בשמן ומטגנים עד הזהבה בשני צדדיו
מוצאים מזריקים את הריבה זורים אבקת סוכר
ומגישים בתאבון!
מגיש:
מקור: רחל
שתף את המתכון