הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
קובית שמרים
קג קמח
כוס חלב
סוכר וניל
אבקת אפייה
חצי מרגרינה או 1 חמאה
4 כפות סוכר
2 כפות קוניאק
1 אשל
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
רבע כוס חלב פושר עם השמרים לתפוח כמה דקות
לערבב עם כל החומרים
תפיחה ראשונה שעה עד 3 שעות
לפרוס בעובי אצבע וחצי
לתפיחה עוד שעה
ללחוץ באמצע על הסופגנייה כדי שיצא האוויר
לטגן בשמן לא חם מאוד על אש נמוכה
להזריק ריבה
מגיש:
מקור: אמא של מרים
שתף את המתכון