חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה גבינה קל ונפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופלה גבינה זה הינו סופלה קל להכנה וטעים ביותר....נסו ותהנו
סופלה גבינה קל ונפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופלה גבינה זה הינו סופלה קל להכנה וטעים ביותר....נסו ותהנו
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים :
בצק עלים
גבינה לבנה 5%
300 גר' פרוסות גבינה צהובה "עמק"
שמנת מתוקה עמידה
300 גר' גבינת קצ'קבל מגורדת גס
4 ביצים
קצת מלח
פלפל שחור/לבן
אופן ההכנה :
לשטח בצק עלים בתבנית חסינת אש מלבנית
על הבצק למרוח את הגבינה הלבנה
עליה להניח את פרוסות הגבינה הצהובה
לערבב בקערה 4 ביצים, שמנת מתוקה וגבינת הקצ'קבל + מעט מלח ופלפל שחור/לבן
לשפוך את כל העיסה על הגבינות
להכניס לתנור ל-50 דקות בדיוק בחום 180 מעלות
אפשר להכין הכל יום-יומיים קודם ולהכניס לתנור 50 דקות לפני האכילה.
סופלה יש לו נטיה "ליפול" לכן כדאי לאכלו מיד בתום האפיה
שיהיה לכולכם בתיאבון !
נירה שקד
מגיש: נירהשקד
מקור: נירה שקד
שתף את המתכון