חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה שוקולד טטעעייםם!!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה לסופלה שוקולד!!!! brגם טעים וגם משביע!!! brמתכון לכל המשפחה!!!
סופלה שוקולד טטעעייםם!!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה לסופלה שוקולד!!!! brגם טעים וגם משביע!!! brמתכון לכל המשפחה!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם שוקלד מריר/חלב מה שאוהבים
150 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
2-3 ביצים שלמות
2-3 חלמונים (הצהוב)
אופן ההכנה
שמים את השוקולד והחמאה על סיר על אש קטנה ומחקים שהשוקולד ימס.
לאחר שהשוקולד נמס מעבירים אתו לקערה ומוסיפים לו את הסוכר ומערבבים בהדרגה.
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים. להוסיף קמח ולערבב בהדרגה עד שאין גושים.
(אפשר להוסיף קמח אם נראה שהבלילה דלילה מידי)
מוזגים את הבלילה לתבניות מאפינס שמים בתנור בחום של 200 מעלות ל 15 דקות.
חשוב לבדוק כל כמה דקות כי אם זה יאפה יותר מידי הסופלה יהי קשה.
מגיש: reutytuty3
מקור:
שתף את המתכון