הוראות הכנה
מרכיבים
200גר שוקולד מריר
200גר חמאה מומסת
½ כוס סוכר
6 חלמונים
2 כפות קמח
¼ כוס סוכר
5 חלבונים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד בחמאה.
טורפים ביד אחת את הסוכר והחלמונים ומוסיפים לתערובת השוקולד.
בתנועת קיפול מוסיפים למסה את הקמח.
מקציפים בנפרד את החלבונים עם ¼ כוס הסוכר ומוסיפים למסה בתנועת קיפול.
מוזגים לתבנית ואופים כ 45 40 ד' בחום של 180 מעלות.
מקררים מגישים עם אבקת סוכר מעל
מגיש:
מקור: דודו אוטמזגין
שתף את המתכון