חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה שוקולד נהדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופלה שוקולד נהדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
50 נגר חמאה
קורט מלח
3 כפות קמח רגיל
3 כפות קקאו משובח
100 גר סוכר
4 ביצים
כפית תמצית וניל
כף קוניאק או ליקר תפוזים
לציפויים: גלידה או קצפת
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ומשמנים תבנית פיירקס עגולה בקוטר 15 ס"מ.
2. ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח, המלח והקקאו. בוחשים, ומוסיפים את החלב, הסוכר והשוקולד ומערבבים עד שהתערובת נמסה ואחידה.
3. טורפים את החלמונים היטב עם קוניאק, מוסיפים לתערובת השוקולד בהדרגה ובוחשים היטב שלא יווצרו גושים.
4. מקציפים את החלבונים לקצף יציב עם כף אבקת סוכר ומערבבים בתנועות קיפול עם התערובת. יש להשגיח לא לשבור את האווריריות.
5. מוזגים לפיירקס המשומן, מכניסים לתנור החם ואופים כ- 30 דקות. מיד עם ההוצאה מהתנור מגישים לשולחן.
6. לקישוט אפשר לזרות רק אבקת סוכר או להגיש עם כדור גלידה וקצפת.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון