חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה שלושת הגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופלה שלושת הגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים גדולות
1מיכל שמנת חמוצה
1/3 כוס חלב 3%
1 כפית פלפל שחור
1 כפית חרדל יבש
¼ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית אבקת צילי גרוס עבה
1 כף חמאה, מרוככת
1 כוס גבינת צ 'דר מגוררת
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת מינסטר
1/2 גרם גבינה צהובה מגוררת Gruyere
אופן ההכנה
החום טרום בתנור שלך 160 מעלות .
1.באמצעות בלנדר חשמלי, מערבבים יחדיו את הביצים, השמנת החמוצה ואת החלב במשך 30 שניות. מוסיפים פלפל שחור, חרדל יבש, אגוז מוסקט ואבקת צילי.
2.מברישים את החמאה על פני כל החלק הפנימי של כלי הסופלה.
3.מערבבים את הגבינות ושמים חלק ממנה בכל כלי סופלה, ומעל יוצקים את תערובת הביצים בעדינות מעל. מסיימים ב 90% מגובה כלי הסופלה בכדי לאפשר תפיחה
3.מכניסים שחומם מראש ל 180 לאפיה במשך 55-60 דקות עד שיזהיב ויתפח כ 3 ס"מ מעל לכלי הסופלה
4.מגישים מיד לאכילה אחרת הסופלה יפול
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון