חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופריטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל זה ההינו אוכלים אותו בשבת בבקר אחרי הבית הכנסת
סופריטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל זה ההינו אוכלים אותו בשבת בבקר אחרי הבית הכנסת
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק 6 תפוחי אדמה מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מכניסים את חלקי העוף לסיר רחב ממלאים במים עד לחציו של העוף מביאים לרתיחה
מוציאים את הקצף ומבשלים על אש בינונית כ- 20 דקות עם מכסה מעט פתוח
אחרי 20 דקות להוסיף עוד מים שיכסה את העוף לכסות להנמיך ולבשל עוד כ-40 דקות .
לאחר שיתבשל לקלוף ולשטוף את התפוחי האדמה לפלחים עבים להמליך אותם ולטגן
עד לגווןזהוב שחום להוסיף אותם לסיר לטלטל את הרוטב עם התפוחי האדמה על מנת שלא
התיבשו לתבל ב-פ.ש ובעוד מלח להניח את הסיר על הפלטה כך עד שחוזרים מהבית הכנסת
(בערך 3 שעות) בתאבון
מגיש:
מקור: טורקי'ה
שתף את המתכון