הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק 6 תפוחי אדמה מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מכניסים את חלקי העוף לסיר רחב ממלאים במים עד לחציו של העוף מביאים לרתיחה
מוציאים את הקצף ומבשלים על אש בינונית כ- 20 דקות עם מכסה מעט פתוח
אחרי 20 דקות להוסיף עוד מים שיכסה את העוף לכסות להנמיך ולבשל עוד כ-40 דקות .
לאחר שיתבשל לקלוף ולשטוף את התפוחי האדמה לפלחים עבים להמליך אותם ולטגן
עד לגווןזהוב שחום להוסיף אותם לסיר לטלטל את הרוטב עם התפוחי האדמה על מנת שלא
התיבשו לתבל ב-פ.ש ובעוד מלח להניח את הסיר על הפלטה כך עד שחוזרים מהבית הכנסת
(בערך 3 שעות) בתאבון
מגיש:
מקור: טורקי'ה
שתף את המתכון