חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופריטו בקר ועוף עם תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופריטו בקר ועוף עם תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שריר בקר חתוך גס
5 נתחי פרגיות (ירכי עוף ללא עצם) ללא שומן, חתוכים ל-2-3 חלקים
שמן לטיגון עמוק
5 בצלים קטנים (או שאלוט) שלמים
10 שיני שום שלמות
¾ כוס ציר עוף
1 כפית פפריקה
1 כפית כורכום
½ כפית קארי
½ כפית פלפל לבן
½ כפית פלפל אנגלי טחון
מלח ופלפל שחור טחון טרי
9 תפוחי אדמה בגודל אחיד, קלופים וחתוכים לפלחים
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עם 4 כפות שמן, וסוגרים את נתחי העוף והבקר מכל הצדדים להשחמה.
2. משמנים היטב (5 כפות שמן) סיר רחב ושטוח, שמתאים גם לתנור, ומסדרים בתוכו את חלקי הבשר והעוף, בצלים ושום.
3. מערבבים ציר עוף עם תבלינים, יוצקים על הבשר ומביאים לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה על אז נמוכה. אם חסרים נוזלים, מוסיפים מעט מים רותחים (עד שלב זה אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר).
4. מחממים תנור ל-150 מעלות.
5. מחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים תפוחי אדמה עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.
6. מפזרים את פלחי תפוחי האדמה על התבשיל, מכסים את הסיר ומעבירים לתנור למשך שעתיים. מדי פעם מנענעים את הסיר, כך שהרוטב יכסה את תפוחי האדמה. התבשיל מוכן, כשכל הנתחים רכים. מגישים עם סלט ולחם.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון