הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
תפו"א (כמה שרוצים) חתוכים לקוביות קטנות או בינוניות
3 בצלים קצוצים
עוף מחולק לירכיים, שוקיים, חזה וכנפיים
מים
מלח
פלפל
אבקת מרק
כמון
אופן ההכנה
1. מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד השחמה (מעט יותר שחומים מצ'יפס), ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
2. מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים עד להשחמה.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה ומים עד כדי כיסוי.
4. מביאים לרתיחה ומחלישים את האש.
5. מוסיפים תבלינים לפי הטעם (לפי המתכון המקורי - המון פלפל שחור!!!)
6. מבשלים על אש קטנה 3 שעות לפחות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון