חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופריטו (מעודה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאכל מהמטבח הסורי. מתכון זה מועבר במשפחה שלי מאם לבת במשך דורות... brכמובן שכל אחת מביאה את הטעם האישי שלה למתכון. brבתיאבון!!!
סופריטו (מעודה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאכל מהמטבח הסורי. מתכון זה מועבר במשפחה שלי מאם לבת במשך דורות... brכמובן שכל אחת מביאה את הטעם האישי שלה למתכון. brבתיאבון!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
תפו"א (כמה שרוצים) חתוכים לקוביות קטנות או בינוניות
3 בצלים קצוצים
עוף מחולק לירכיים, שוקיים, חזה וכנפיים
מים
מלח
פלפל
אבקת מרק
כמון
אופן ההכנה
1. מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד השחמה (מעט יותר שחומים מצ'יפס), ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
2. מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים עד להשחמה.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה ומים עד כדי כיסוי.
4. מביאים לרתיחה ומחלישים את האש.
5. מוסיפים תבלינים לפי הטעם (לפי המתכון המקורי - המון פלפל שחור!!!)
6. מבשלים על אש קטנה 3 שעות לפחות.
מגיש: תומיק
מקור:
שתף את המתכון