חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סורבה פסיפלורה - קלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסורבה האולטימטיבי נסו ותתמכרו
סורבה פסיפלורה - קלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסורבה האולטימטיבי נסו ותתמכרו
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
7-8 פסיפלורות בשלות
2 חלבונים
½ כוס אבקת סוכר
1 שקית אבקת וניל או כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1.מרוקנים למסננת העומדת מעל קערה את תוכנן של 7-8 פסיפלורות.
2.מסננים תוך מעיכה כך שיתקבל 200 מ"ל מיץ פסיפלורה, ללא גרעינים (לשמור את
הגרעינים).
3.במערבל מקציפים את החלבונים עם אבקת הסוכר והוניל לקצף יציב.
4.מוסיפים לקצף את מיץ הפסיפלורות המסונן וכ-2 כפות גרעיני פסיפלורה, לפי הכמות
שאוהבים.
5.מקפלים בעדינות לעיסה הומוגנית, מכניסים לכלי סגור ולהקפיא הקפאה מלאה (כ-5 שעות
לפחות).
6.מוציאים מהפריזר, ומעבירים למעבד מזון טוחנים בלהב פלסטיק, למרקם אחיד.
7.מחזירים לכלי ומהדקים את הסורבה בתוכו.
8.אפשר להגיש לאחר מספר שעות, כשהסורבה קפא שוב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סמדר
שתף את המתכון