חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק אנטריקוט ברוטב פלפלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטיק אנטריקוט משוייש ברוטב פפרוני מדהים
סטייק אנטריקוט ברוטב פלפלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטיק אנטריקוט משוייש ברוטב פפרוני מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
סטייק ברוטב פלפל
מרכיבים :
2 נתחי פילה בקר כ-250 ג' כל אחד
2 כפות שמן זית לטיגון
¾ כוס ציר בקר משובח (ניתן להשתמש כפית וחצי אבקת מרק מעורבבת במים חמים)
1/3 כוס ברנדי
1/3 כוס שמנת מתוקה צמחית
מלח
2 כפות פלפל שחור גרוס עבה רצוי במקום
מחמאה
אופן ההכנה
מפזרים על נתחי הפילה מלח. גורסים פלפל שחור בגריסה עבה ומכסים בו את כל שטח הפנים של הבשר. מהדקים את הפלפל לבשר על מנת שלא ירד בטיגון.
1.מחממים מחבת עם מעט שמן זית לחום גבוה, ו"סוגרים" את הבשר כ-5 דקות מכל צד.
מוציאים את הסטייקים הצידה ומכסים עם נייר כסף (רופף ולא מהודק).
2.מורידים את האש לחום בינוני ובאותה מחבת מאדים 1/3 כוס ברנדי (להיזהר שלא יתלקח!),
מצמצמים לחצי ומוסיפים ציר בקר. ממשיכים לערבב עד שמסמיך (לצמצם בחצי) ואז
מוסיפים שמנת מתוקה צמחית.
3.מורידים את האש לאש נמוכה, מוסיפים מעט מלח ומחזירים את הסטייקים למחבת. מחממים אותם בתוך הרוטב עד לדרגה הרצויה. מכבים את האש לחלוטין ומערבבים פנימה בבחישה
כפית מחמאה לא מומלחת.
מגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף ג'ון ארהב אתר: . WWW.foodwishes.COM
שתף את המתכון