חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק אנטריקוט עם עצם (סטיק פלורנטינה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

Bistecca (סטייק טוסקנה) הההה סטייק האיטלקי br
סטייק אנטריקוט עם עצם (סטיק פלורנטינה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

Bistecca (סטייק טוסקנה) הההה סטייק האיטלקי br
הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 ק"ג נתח אנטריקוט מיושן עם העצם בנתח אחד (בחם החדר)
2 כפות פלפל שחור גרוס עבה
3/4 כף מלח גס
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1.על גריל משומן שחומו בינוני (מבחן היד באם אתה מסוגל להניח יד כס"מ מהגריל 5-6 שניות)
2.מתבלים את הנתח ומשמנים את הנתח בשמן זית ומניחים על הגריל על החלק ללא העצם ל 5 דקות הופכים לצד השני לעוד 5 דקות. מניחים את הסטייק על חלק העצם ל 15 דקות נוספות
2.מורידים את הסטייק לקרש חיתוך וממתינים 2-3 דקות עוברים עליו שוב עם שמן זית.
3. חותכים בין העצמות ומתבלים שוב ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון