חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק אסטרהזי בנוסח שרתון בודאפשט
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק אסטרהזי מצטיין בעומס בצל מטוגן, ונוהגים להגיש אותו עם פירה או תפוחי אדמה.
סטייק אסטרהזי בנוסח שרתון בודאפשט
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק אסטרהזי מצטיין בעומס בצל מטוגן, ונוהגים להגיש אותו עם פירה או תפוחי אדמה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 סטייק אנטריקוט
5 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
1 גזר
קמח לקימוח הסטייקים
½ כוס שמן
½ כפית פפריקה חריפה
מלח פלפל
½ כוס ציר בשר (או ½ כוס מרק בשר)
אופן ההכנה
1. יוצקים ¼ כוס שמן למחבת עם שוליים גבוהים, מקמחים את הסטייקים ומטגנים מ-2
הצדדים.
2. מוציאים את הסטייקים מהמחבת ומטגנים את הגזר והבצל (אם יש צורך מוסיפים מעט
שמן).
3. מסדרים את הסטייקים חזרה במחבת כאשר בצל מרפד את תחתית המחבת, ומכסים את פני
הסטייקים בבצל.
4.מתבלים במעט מלח ובפלפל השחור, מוסיפים את ציר הבשר מכסים ומניחים להתבשל
במשך 20 דקות על אש בנונית עד נמוכה. (אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף מעט ציר בשר).
5.לאחר כ-20 דקות מכבים את האש. משאירים את הסיר סגור עד להגשה. ניתן ומומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה וכוס יין אדום
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מירי גולדנפלד
שתף את המתכון