הוראות הכנה
מרכיבים
6 סטייק אנטריקוט
5 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
1 גזר
קמח לקימוח הסטייקים
½ כוס שמן
½ כפית פפריקה חריפה
מלח פלפל
½ כוס ציר בשר (או ½ כוס מרק בשר)
אופן ההכנה
1. יוצקים ¼ כוס שמן למחבת עם שוליים גבוהים, מקמחים את הסטייקים ומטגנים מ-2
הצדדים.
2. מוציאים את הסטייקים מהמחבת ומטגנים את הגזר והבצל (אם יש צורך מוסיפים מעט
שמן).
3. מסדרים את הסטייקים חזרה במחבת כאשר בצל מרפד את תחתית המחבת, ומכסים את פני
הסטייקים בבצל.
4.מתבלים במעט מלח ובפלפל השחור, מוסיפים את ציר הבשר מכסים ומניחים להתבשל
במשך 20 דקות על אש בנונית עד נמוכה. (אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף מעט ציר בשר).
5.לאחר כ-20 דקות מכבים את האש. משאירים את הסיר סגור עד להגשה. ניתן ומומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה וכוס יין אדום
מגיש:
מקור: מירי גולדנפלד
שתף את המתכון